Ondanks dat ik een diversiteit aan diensten bied, ligt de core business toch bij webdesign. Ik maak websites vanuit WordPress met premium themes en plugins waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Door de plugins hoef ik zelf geen code te schrijven (alleen voor de finishing touch soms) waardoor ik zelfs een “ingewikkelde” en uitgebreide website kan leveren voor een, in verhouding, lage prijs. Het contact met mij is snel, persoonlijk en direct (eerlijk!). Ik streef naar 100% tevreden klanten en dat ze dat blijven, ook NA de oplevering.

Maar ik ben ook (boek)trailers gaan maken, ik heb teksten geschreven en curriculum vitae “jasjes” ontworpen. Folders, huisstijlen en zelfs geboortekaartjes gemaakt. Voor mijn boek “Donkerrood Verlangen” het boek geschreven (uiteraard!), de cover ontworpen, de website en trailer gemaakt en het boek in eigen beheer uitgegeven (inclusief social media en promotie). Ik ben allround digitaal creatief dus.

Website

Webdesign/ Digitaal creatief

Schrijven is al sinds mijn jeugd een passie. Ik schrijf gedichten, korte verhalen en ik heb begin dit jaar mijn eerste (licht erotische) thriller “Donkerrood Verlangen” uitgegeven. Ik ben nu bezig met mijn tweede thriller.

Website

Boeken/webshop